Suggesties

Kroketjes van wild met frisse salade                                      16    

 

Trio van wildpaté (hert-ree-everzwijn)                                               16     

Ajuin -en veenbessenconfituur- briochebroodje

 

Hertenkalf “Bordelaise”                                                             32

Seizoensgroentjes – bordelaisesaus – kroketjes

 

Ragoût van wild                                                                          25

Salade- frietjes

 

Entrecôte “Belgisch wit-blauw”                                               30

Salade – sausje naar keuze – frietjes

 

Kabeljauwhaasje                                                                         28

Seizoensgroentjes – champagne sausje – aardappelpuree

 

Kaasplankje (VG/Dessert)                                                          12

Luikse siroop- noten- druiven-bruin brood

 

Créme Brûlée                                                                               7.5

 

Café Glacé                                                                                     10

Vanille en mokka ijs – espresso – slagroom

 

Dessertbordje                                                                             5

Mix van kleine zoetigheden