Seizoensgebonden menu
We bereiden onze gerechten steeds met verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.
Lunchkaart (11u30 tot 16u30)
Tomatenroomsoep met verse balletjes 7
Spek met eieren 9
Croques (2 stuks)
Uit het vuistje 7
Monsieur 10
Madame 12
Vidée 14
Bolognaise 14
“De Galliaar” (hoevekip, spek, tapenade van zongedroogde tomaatjes- Parmezaan-rucola) 16
Panini’s
Breydelham – Kaas 8
Brie – Granny Smith – Noten – Honing 10
Parma – Buffelmozzarella – Pesto – rucola – pijnboompitjes – Balsamico 12
“De Galliaar” Hoevekip – Spek – Tapenade van zongedroogde tomaatjes – Parmezaan – rucola 14
Het Galliaartje: Tasje soep – Kaas of Garnaalkroketje – Croque monsieur – Spek & Eitje 19
Menu "De Galliaar"
Kaaskroketjes
salade – tartaar – gefruite peterselie
Garnaalkroketjes
salade – tartaar – gefruite peterselie
Scampi’s in kreeftensaus
Scampi’s in lookboter
Carpaccio “Black Angus”
Parmezaan – rucola – zongedroogde tomaat – appelkappers – balsamico
Salade gerookte Schotse zalm
***
Chateau briand “Black-Angus”
Mosselen natuur/look/witte wijn
Zalmhaasje
Rib-eye “Uruguay”
Varkenshaasje “Ibérico”
***
Crème brûlée
Dame blanche
Chocolademousse
Tiramisu woudvruchten
Irish/French/Italian Coffee
.-45
Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.
Menu wordt enkel per tafel geserveerd.