Seizoensgebonden menu


We bereiden onze gerechten steeds met  verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.

Klik op onderstaande knop "Menukaart" .

Menu “De Galliaar”

    

Kaas of garnaalkroketje

Scampi’s in kreeftensaus

scampi’s in lookboter

kreeftenkroketje

Carpaccio “Black Angus”

 

***

Zalm|verse oven groentjes|béarnaise

Visvangst van de dag

Rib-eye Argentijns +(€12)

Chateaubriand “black angus”

Filet pur “limousin” +(€8)

Ossobuco

Bij de vlees en vis gerechten is de saus naar keuze en bijgerecht inbegrepen

***

Crème brûlée

Dame blanche

Chocolademousse

Sorbet van framboos

Sorbet van aardbeien

Irish / Italian / French Coffee

 

.-45

 

Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.

Menu wordt enkel per tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen maximum 4 verschillende gerechten.