Seizoensgebonden menu


We bereiden onze gerechten steeds met  verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.

Klik op onderstaande knop "Menukaart" .

Menu “De Galliaar”

   Kaas of garnaalkroketje

salade – tartaar/cocktail – gefruite peterselie

Scampi’s in kreeftensaus

scampi’s in lookboter

Carpaccio “Black Angus”

Parmezaan – rucola – zongedroogde tomaat – appelkappers – balsamico

 

***

Zalm|winter groentjes | béarnaise

Slibtong

Chateau-briand “black angus”

lamsfilet | wintergroentjes | honing thijm sausje +(€8)

Filet pur 250 gram “limousin” +(€8)

Rib-eye “hereford” +(€10)

***

Crème brûlée

Dame blanche

Chocolademousse

Sorbet van citroen

Tiramisu van lotus speculaas

Irish / Italian / French Coffee

 

.-45

 

Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.

Menu wordt enkel per tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen maximum 4 verschillende gerechten.