Seizoensgebonden menu


We bereiden onze gerechten steeds met  verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.

Lunchkaart (11u30 tot 16u30)

Tomatenroomsoep met verse balletjes                           7

Spek met eieren                                                                            9

 

Croques (2 stuks)

Uit het vuistje                                                                      7      

Monsieur                                                                              10

Madame                                                                               12

Vidée                                                                                    14

Bolognaise                                                                           14

“De Galliaar” (hoevekip, spek, tapenade van zongedroogde tomaatjes- Parmezaan-rucola)                                                                                                             16

 

Panini’s

Breydelham – Kaas                                                             8

Brie – Granny Smith – Noten – Honing    10

Parma – Buffelmozzarella – Pesto – rucola – pijnboompitjes – Balsamico    12

“De Galliaar” Hoevekip – Spek – Tapenade van zongedroogde tomaatjes – Parmezaan – rucola 14

 

Het Galliaartje: Tasje soep – Kaas of Garnaalkroketje – Croque monsieur – Spek & Eitje  19

 

Menu "De Galliaar"

Kaaskroketjes

salade – tartaar – gefruite peterselie

Garnaalkroketjes

salade – tartaar – gefruite peterselie

Scampi’s in kreeftensaus

Scampi’s in lookboter

Carpaccio “Black Angus”

Parmezaan – rucola – zongedroogde tomaat – appelkappers – balsamico        

Salade gerookte Schotse zalm

***

Chateau briand “Black-Angus”

Mosselen natuur/look/witte wijn

Zalmhaasje

Rib-eye “Uruguay”

Varkenshaasje “Ibérico”

 

***

Crème brûlée

Dame blanche

Chocolademousse

Tiramisu woudvruchten

Irish/French/Italian Coffee

 

.-45

Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.

Menu wordt enkel per tafel geserveerd.