Seizoensgebonden menu
We bereiden onze gerechten steeds met verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.
Klik op onderstaande knop "Menukaart" .
Menu “De Galliaar”
Kaas of garnaalkroketje
Scampi’s in kreeftensaus
scampi’s in lookboter
kreeftenkroketje
Carpaccio “Black Angus”
***
Zalm|verse oven groentjes|béarnaise
Visvangst van de dag
Rib-eye Argentijns +(€12)
Chateaubriand “black angus”
Filet pur “limousin” +(€8)
Ossobuco
Bij de vlees en vis gerechten is de saus naar keuze en bijgerecht inbegrepen
***
Crème brûlée
Dame blanche
Chocolademousse
Sorbet van framboos
Sorbet van aardbeien
Irish / Italian / French Coffee
.-45
Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.
Menu wordt enkel per tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen maximum 4 verschillende gerechten.