Seizoensgebonden menu


We bereiden onze gerechten steeds met  verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.

Menu "De Galliaar"

Kaas of garnaal of wildkroketje

salade – tartaar – gefruite peterselie

Trio van wildpaté

Kaasplankje

Scampi’s in kreeftensaus of scampi’s in lookboter

Carpaccio “Black Angus”

Parmezaan – rucola – zongedroogde tomaat – appelkappers – balsamico        

***

Chateau briand “Black-Angus”

Hertenkalf

Wildragoût

Entrecôte “Belgisch wit-blauw

Zalmhaasje

Kabeljauwhaasje

***

Crème brûlée

Kaasplankje

Dame blanche

Chocolademousse

Café Glacé

Dessertbordje van zoetigheden

 

.-45

Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.

Menu wordt enkel per tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen maximum 4 verschillende gerechten.