Seizoensgebonden menu
We bereiden onze gerechten steeds met verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.
Klik op onderstaande knop "Menukaart" .
Menu “De Galliaar”
Kaas of garnaalkroketje
salade – tartaar/cocktail – gefruite peterselie
Scampi’s in kreeftensaus of scampi’s in lookboter
Carpaccio “Black Angus”
Parmezaan – rucola – zongedroogde tomaat – appelkappers – balsamico
***
Chateau-briand “Black-Angus” | frietjes
Scampi spies | frisse salade | frietjes
Zalmhaasje | seizoensgroentjes | puree
Filet pur 250 gram +(€8)
Amerikaanse entrecôte 300 gram +(€12)
Kabeljauwhaasje
***
Crème brûlée
Dame blanche
Chocolademousse
Speculaas ijs
Irish / Italian / French Coffee
.-45
Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.
Menu wordt enkel per tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen maximum 4 verschillende gerechten.
Lunchkaart (11u30 tot 16u30)
Spek met eieren 13
Croques (2 stuks)
Uit het vuistje 9
Monsieur 13
Madame 16
Hawaï 16
Vidée 17
Bolognaise 17
“De Galliaar” 18
(spek – ui – champignons)
Toast
Champignon natuur 16
Champignonroom en spekjes 18
Gerookte schotse zalm – kruidenkaas - dille 19.5
Het Galliaartje: Tasje soep – Kaas of Garnaalkroketje – Croque monsieur – Spek & Eitje 22