Seizoensgebonden menu


We bereiden onze gerechten steeds met  verse en seizoensgebonden producten. De menukaart wijzigt dan ook regelmatig naar gelang het aanbod of seizoen.

Klik op onderstaande knop "Menukaart" .

Menu “De Galliaar”

Kaas of garnaalkroketje

salade – tartaar/cocktail – gefruite peterselie

Scampi’s in kreeftensaus of scampi’s in lookboter

Carpaccio “Black Angus”

Parmezaan – rucola – zongedroogde tomaat – appelkappers – balsamico

 

***

Chateau-briand “Black-Angus” | frietjes

Scampi spies | frisse salade | frietjes

Zalmhaasje | seizoensgroentjes | puree

Filet pur 250 gram +(€8)

Amerikaanse entrecôte  300 gram +(€12)

Kabeljauwhaasje

 

***

Crème brûlée

Dame blanche

Chocolademousse

Speculaas ijs

Irish / Italian / French Coffee

 

.-45

 

Stel zelf je menu samen door bij elke gang een keuze te maken.

Menu wordt enkel per tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen maximum 4 verschillende gerechten.

  

 

Lunchkaart (11u30 tot 16u30)                 

Spek met eieren                                                                  13

 

Croques (2 stuks)

Uit het vuistje                                                            9

Monsieur                                                                   13

Madame                                                                     16

Hawaï                                                                          16

Vidée                                                                           17

Bolognaise                                                                17

“De Galliaar”                                                            18

(spek – ui – champignons)

 

Toast

Champignon natuur                                                       16

Champignonroom en spekjes                                   18

Gerookte schotse zalm – kruidenkaas - dille   19.5

 

Het Galliaartje: Tasje soep – Kaas of Garnaalkroketje – Croque monsieur – Spek & Eitje             22